måndag 3 maj 2010

Tack!!

Tack, Karro för hjälpen med bloggen i dag, det är tack vare henne som den finns till. Skönt med vänner som henne. Jag ringde i går kväll för att jag var så uttråkad ibland är det jobbigt att alltid vara hemma så av till Karro bar det. Tack för det, för nu är min blogg här och nu ska här skrivas!!


Kram Milla

6 kommentarer:

  1. Tack själv!! Det var bara roligt att kunna hjälpa dig med detta och att träffas och prata såklart! :-D
    Ser att du fått en kommentar nedan, kul!! Du ska se sedan då det ramlar på med fler besökare och uppskattande ord vad roligt det blir.
    Du har redan lyckats göra ett inlägg på egen hand, good girl!!;-)
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Har gjort ett litet inlägg i min blogg om din bara så du vet...:-)
    Kramis!!

    SvaraRadera
  3. Gulliga du :) Tack för allt, det betyder mycket ska du veta o tack för att du nämnde mig på din blogg, det skramlar på, redan många som ialla fall varit inne o tittat:)) Skoj!! Vi hörs :=)

    Kram "Milla"

    SvaraRadera
  4. Hej, va kul att du hittade min blogg och att du länkar till den, jag har börjat följa din oxå, eftersom vi verkar sitta i samma sits.Ha en underbar vecka (trots att det är kämpit med allt ont) jag kikar in hit igen.

    Ps. Har du nån diagnos?
    Vänligen Pia

    SvaraRadera
  5. Hej Pia!! Vad roligt att du läste min blogg, om du går ner på sidan så ser du att jag lite allt möjligt. Men som sagt kronisk värk har jag, inte verkar det bli bättre heller, tyvärr. Detsamma hoppas du med får en trevlig vecka. Så hörs vi av, jättekul det här!!!

    Kram Milla

    SvaraRadera
  6. Hej Milla!

    Vad kul att du hittade till min blogg :-) Jag känner väl igen känslan att det känns som man är ensammast i världen med sin värk och annat. Därför känns det bra att veta att det finns andra där ute som har liknande värkproblematik.

    Jag kommer alldeles strax att byta bloggadress, hänvisar såklart till den nya på bloggen jag har nu. Väntar därför med att länka till dig tills den nya bloggen blir helt klar!

    Ha det bäst!

    Kram Terese

    SvaraRadera